Cărțile mele

La editura Letras a apărut eBook-ul ”Activități pentru încurajarea vorbirii și dezvoltarea limbajului – de la naștere până la 3 ani – Ghid pentru părinți”, de Simona Ioniță.

Acest eBook oferă informații și îndrumări utile părinților preocupați de dezvoltarea armonioasă a copiilor lor. Pe lângă cele 35 de activități pentru încurajarea vorbirii și dezvoltarea limbajului, puteți afla ce înseamnă să fii un părinte suficient de bun și care sunt stilurile de atașament ale copiilor. De asemenea, veți găsi informații referitoare la dezvoltarea copiilor între 0 și 3 ani, importanța jocului și diferite modalități prin care poți învăța copilul să împartă și să dăruiască. Nu în ultimul rând, veți afla cât de necesară e o copilărie fericită pentru o maturitate fericită.

Poate fi cumpărat de aici:

https://letras.ro/…/ebook-activitati-pentru…/

La editura Estfalia a apărut ediția tipărită a ghidului pentru părinți ”Activități pentru încurajarea vorbirii și dezvoltarea limbajului – de la naștere până la 3 ani”.

Apariția ghidului în format eBook a fost o experiență nouă pentru mine. Sunt o nostalgică, îmi place să țin în mână o carte, să mă bucur de darurile pe care o lucrare în format fizic le oferă la nivel tactil, olfactiv și vizual. Se pare că nu sunt singura. Multe mămici care au citit eBook-ul mi-au spus că ar fi încântate să aibă cartea și în format fizic, să o răsfoiască, să o împrumute sau chiar să o ofere cadou.

Poate fi cumpărat de aici:

https://www.emag.ro/activitati-pentru-incurajarea-vorbirii-si-dezvoltarea-limbajului-de-la-nastere-pana-la-3-ani-ghid-pentru-parinti-simona-ionita-227/pd/DLNMZ8MBM/

La editura Cartea Ta (Oradea, 2023) a apărut cartea ”Prietenii din Ograda Încrederii”, de Simona Ioniță. Ilustrații și copertă: Lucian Grădinariu.

Cartea conține formule magice pentru controlarea fricii.

Curioasă și isteață, Ema descoperă în Ograda Încrederii o lume fascinantă. Ea leagă prietenii și găsește soluții pentru încercările prin care trece la vârsta ei. În Ograda Încrederii trei dintre animalele domestice au darul vorbirii și transformă întâlnirea cu Ema într-o aventură a cunoașterii. Nanu Curcanu’, Luța Pisicuța și Pușa Purcelușa dezvăluie formulele magice care i-au ajutat să-și controleze fricile și anxietățile. Numele personajelor formează acronimul NLP, o abordare psihologică ce poate susține copiii să interpreteze pozitiv situațiile externe. Cei mici întâlnesc în această poveste prieteni care îi sprijină să-și dezvolte încrederea în sine, empatia, dar și să își gestioneze emoțiile și să ia decizii, iar părinții au un instrument eficient în transmiterea unor modele de comportament sănătoase.

Poate fi cumpărată de aici:

sau

https://www.emag.ro/prietenii-din-ograda-increderii-simona-ionita-232/pd/DGG53BYBM/